Rólunk

A Bello Kert nem egy újabb kertészeti szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás a sok közül, hanem sokkal több annál. Azzal a céllal indultunk útnak, hogy több éves szakmai tapasztalatunkat teljesen modern és fiatalos szemléletmóddal elegyítve Magyarországon is meghonosítsuk a minőségi, látványos, de mégis fenntartható díszkerteket.

Bemutatkozik a Bello Kert

Nálunk garantáltan senki sem találkozik majd ósdi megoldásokkal és ötletekkel, aktívan alkalmazzuk a kertészeti szegmens újdonságait, hogy a lehető legmerészebb terveket is meg tudjuk valósítani az ön elképzelései alapján.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően rövid határidőkkel vállaljuk komplett díszkertek kivitelezését már a tervezéstől kezdve. Bár kizárólag saját tervekkel dolgozunk, ellenben ezeket minden esetben az ön igényei szerint állítjuk össze és alakítjuk ki, így garantáljuk, hogy semmiben sem kell kompromisszumokat kötnie: ön adja az ötleteket, mi pedig hozzátesszük a szakmai hátteret – mindezt idegeskedés, helytelen megoldások és buktatók nélkül.

A kerttervezés és kivitelezés mellett vállaljuk zöldövezetek komplett átalakítását, sziklakertek,térburkolatok kivitelezését, öntözőrendszerek telepítését, földmunkát, tereprendezést, füvesítést, gyepszőnyegezést, parkosítást, valamint teljes körű kertfenntartást a növényápolástól kezdve, a metszésen át, a fűnyírásig bezárólag.

Mindehhez pontos és precíz, szakmailag kimagasló, nem mellesleg pedig garanciális munkavégzést, versenyképes árakat, valamint jól felszerelt csapatot kínálunk. Csak rajzolja le vagy írja körül álmai kertjét, és bízza ránk a kivitelezést A-tól Z-ig.

Hivatásunknak tekintjük, hogy minden megrendelőnk egy jól megtervezett, fenntartható és álomszép zöldövezettel gazdagodjon, méghozzá kiemelkedő ügyfélközpontúság, kiemelkedő árak és határtalan lehetőségek társaságában. Saját kertet szeretne? Esetleg meglévő kertjét alakítaná át vagy gondoztatná szakszerű keretek között? Netán kérdése van? Keressen minket bizalommal.

Felkeltettük érdeklődését?

Írjon nekünk!